Professionele Powerpoint-presentaties, advies & realisatie
Studio Max Live Support
Home Studio-Max Werkwijze Advies Productie Portfolio Contact Demo's  

Powerpoint navigatie

Interactieve en navigeerbare Powerpoint-presentaties zijn een uitkomst voor iedere accountmanager die werkt met Powerpoint. Gestructureerde presentaties waarbinnen iedere sectie en iedere slide bereikbaar is middels een muisklik. De presentatie blijft gewoon zelfstandig aanpasbaar met Powerpoint!
 

Connectiviteit tussen slides onderling en met externe media als websites, audio, video en Flash. Een interactieve Powerpoint-presentatie helpt enorm de prospect of suspect te overtuigen. Middels een uitgebalanceerde menustructuur wordt de boodschap efficiƫnt en duidelijk overgebracht. Gebruiksgemak, functionaliteit en flexibiliteit middels vergaande interactiviteit.

navigeerbare powerpoint-presentatie

powerpoint interactief

powerpoint presentatie navigatie

 

 

 


- Powerpoint

- Bedrijven Belgiƫ

- Event Support

- PowerPointpresentaties

- Design & Animatie

- infographics & powerpoint

- PowerPoint toolkit

- Upgrade advies

- Demonstratie on-site

- Navigatie

- Logo animatie

- Opdrachtgevers

- PowerPoint FAQ

Full-service PowerPoint-presentatie design studio waar corporate PowerPoint-presentaties worden ontwikkeld en beheerd in velerlei vormen en voor alle doeleinden. PowerPoint-sjablonen, PowerPoint-templates, jaarverslagen, salespresentaties, PowerPoint-presentaties voor live-evenementen, logo-animatie, Power Point, corporate toolkits voor PowerPoint-presentaties, beurspresentaties, showroom-presentaties, powerpoint showreel, interactieve en navigeerbare PowerPointpresentaties. http://blog.indezine.com, www.mediabaas.nl